zondag 28 december 2014

Sterretjes.

Hallo!!
 
De laatste blog van dit jaar is van mijn hand. Het jaar is snel gegaan. Alweer tijd voor oliebollen, terugblikken op het afgelopen jaar, lijstjes van de mooiste-beste-leukste-enzovoort, beste wensen en goede voornemens. Maar ook van vuurwerk. En daar heb ik mijn creatie Kimya creatie op aangepast.
Wat ik heb ik deze keer gemaakt???
 
 
 
Deze keer ben ik gegaan voor een witte vlakke zak. Hier heb ik een stuk vanaf gesneden omdat deze anders te groot zou zijn. De onderkant heb ik een stukje omgevouwen. Dit aan de zijkanten weer vastgeplakt. Daarop heb ik een stukje zwart/zilver dessinpapier geplakt.
Dit heb ik versierd met een zilveren klok.
 
 
Van het restje papier wat overbleef van het zakje heb ik wat sterretjes geponst. Uit zilver glitter papier een nog kleiner sterretje geponst en deze ook op het zakje geplakt.
 
 
 
Verder heb ik een grote ster met glitters opgeplakt. Daaraan heb ik een schattig bedeltje in de vorm van een ster geknoopt.
 
 
 
Een stukje wit weblint erbij en een leuke tekststempel.
 
 
Met daaronder een maskingtape.
 
 En klaar is je zakje.
Maar we zijn er nog niet... er hoort natuurlijk nog wat leuks in het zakje.
Ik ben gegaan voor die geweldig leuke zwarte labels.
 
 
 
Hieraan heb ik een stukje zilver kant geknoopt. Ook weer een stukje dessinpapier geplakt. Hierop weer dezelfde sterrretjes als op het zakje. En met maskingtape heb ik de sterretjes geplakt. Dit leuke zakje met label kun je bv tijdens de nieuwjaarswensen aan je buren en vrienden geven. Succes verzekerd.
 


 
Dit was mijn laatste blog voor dit jaar. Ik wens jou namens het hele kimya designer team een hele fijne jaarwisseling en een gezond en goed nieuwjaar. Doe voorzichig met vuurwerk, want het is lastig knutselen met 1 hand....
 
Heel veel liefs, en tot volgend jaar!
 
Esther
 
maandag 22 december 2014

Bloghop

Hoi,

Welkom op mijn blog. Dit keer een bloghop. Een leuk project om te maken. Iedereen aan de slag met een kraftdoosje. Allemaal wat anders en zoo verschillend. Maar heel erg leuk om ideeen op te doen en daarvan je eigen project te maken. Uiteraard kun je dat laten zien op de facebook pagina van Kimya verpakkingen

Als het goed is kom je bij Elly van Trappen - van den Berg haar blog vandaan Mooie creatie was dat he?? Ik hoop dat je de mijne ook mooi vind. Dus laat je reactie achter wat je er van vind.  En vergeet niet om langs alle andere te gaan en uiteindelijk weer terug te keren op de blog van Kimya.
En laat overal je reactie achter. Dan maak je kans op een mooi Kimya pakket. Dat is toch super leuk?? Dit kan van 22 tot 24 december. Daarna ben je nog wel van harte welkom, alleen kun je dan geen kans meer maken op het pakket. Dus deel dit met je creatieve vrienden en familie.

Wat heb ik gemaakt??? Een doosje met daarin een extra laagje. Een leuk doosje, een kerstkaartje en mini advents kalender voor de laatste 12 dagen voor kerstmis. En dat allemaal in 1 !!!


Een mooi kraft doosje heb ik gebruikt. Hiervan heb ik de randen van het deksel bewerkt met bruine inkt en de bovenkant heb ik bestempeld met een houtnerf stempel.


Hierop heb ik een leuk rendier lint creme geplakt.

 
 

Daarbij zit nog een super gaaf opengewerkt lint met daarop een bruin geribbeld label welke ik heb bewerkt met bruine inkt.

 

 Ook zit daar een kraft kerstboom label bij.

 
 
 
 
 Hier heb ik een bruin satijn lintje door gehaald.

 

Deze bij elkaar gebonden met een stuk touw .
Hierop zit nog een houten klosje welke ik omwikkeld heb met het touw.

 

Verder nog diverse bloemen erop geplakt met daarin een kraaltje geplakt.

 
 

Ook nog een tekststempel op kraftpapier gestempeld en een soort banner van gemaakt. Dit heb ik gedaan door een hartjespons daarvoor te gebruiken.

 

 
Als je het doosje open doet door het deksel eraf te tillen zie je een mooie foto van mijn lieve dochtertje, met een mooie kerstwens.


 

Deze foto heb ik op kraftpapier geplakt en zit los in het doosje. Deze kan dus eventueel opgehangen worden.

Achter de foto heb ik weer een stukje bruin satijn lint en nog een stuk bruin weblint geplakt.Naast de foto zit ook een stuk weblint in de bruine tint en hierop heb ik op kraftpapier weer gestempeld met een tekst van Stampin Up.

 

Diverse bloemen erbij geplakt met ook weer een pareltje.
 
 
 Dit alles zit op een tweede bodem in het doosje. Deze heb ik zelf uitgesneden uit designpapier van de action. Heb de maten van het doosje genomen en deze paar mm kleiner uitgesneden. Ook van de hoogte van het doosje een paar mm afgehaald.


 


Om het makkelijk uit het doosje te nemen hier met een bloemenpons aan twee zijden een bloem uitgeponst. Hier kun je makkelijk met je vinger in om het geheel eruit te halen.

 


In de onderkant zitten 12 snoepjes per stuk verpakt. Dit is een soort van mini adventskalender...12 days before xmas.

 

In de verpakking zit een merci chocolaatje verstopt. Hier heb ik weer een stuk desingpapier van de action gebruikt. Deze met behulp van het envelope punchboard van Stampin Up gemaakt. Het chocolaatje er als het ware ingerold en vastgeplakt. Dit moet wel want het is vrij dik papier. Als versiering een stukje bruin weblint eromheen geslagen en vastgeknoopt met een stukje touw.

 

Hierop weer een tekststempel geplakt. Deze net als op het deksel uitgesneden en geponsd met de hartenpons. 
 
Nu is mijn doosje klaar. Het is een heel leuk kadootje geworden om zo iemand je kerstgroet te brengen in combinatie met iets lekkers om te snoepen.


Er zijn veel producten van Kimya gebruikt. En ik vond het heerlijk om te doen!! Wat is het toch een feestje elke keer weer.

 

Ik hoop dat je het een leuk project vind. Laat je reactie hier achter. Zonder reactie maak je geen kans op het te winnen pakket!!!
Ik verwijs je nu door naar de blog van Jolanda, zij heeft ook iets heel moois gemaakt!!!!!

 
 
Hele fijne dagen, alle goeds voor het nieuwe jaar en dat er maar veel tijd over mag blijven voor je hobby's.
 
Liefs, Esther.