woensdag 1 juni 2016

Opruiming....

Nou ja zeg, onze HDT ( Hoofd Design Team) had wat grappigs bedacht. Althans, dat vond ze zelf haha.
Ik was er wat minder blij mee, ook mede omdat ik in een heuse verbouwing van mijn huis zit. De keuken, badkamer en toilet worden op dit moment van schrijven gerenoveerd. Lees gestript. En ik woon dus even tijdelijk bij mijn ouders. Niet heel erg hoor haha, maar toch mis ik mn eigen plekje.
Maar goed, of we even een blogje wilde schrijven hoe wij onze kimya spullen opbergen.

Nou als je het heel eerlijk wilt weten, een grote puinhoop is het. Althans dat vind ik zelf. Het kan en mag wat netter, overzichtelijker en handiger. Maar ik had dus bedacht om dingen uit te zoeken qua huisraad en die te verkopen. (Zodat er nog meer kimya spullen in mn huis kunnen komen wonen) :-))
En dan op mijn gemakkie lekker m'n knutseldozen uit te zoeken en te sorteren. Maar helaas is dat nu niet gelukt en zien jullie hieronder mijn kimya verzameling. Ik heb alle spullen van Kimya apart in dozen zitten. Anders zoek ik me een ongeluk naar Kimya spullen. Nu weer vlug aan de klus. :-)

De bak met alle labels, zakjes en doosjes.
Een heuse kimya-bak. Net als op de zaak en de beurzen haha. Lekker veel en vol met allerlei leuks.


Knoopjes, veertjes, bedeltjes, gelukspoppetjes, miniflesjes, boekbindringen, strikjes, bindertjes, kwastjes, labeltjes, knijpertjes, sneeuwvlokken en nog veel meer.


Rietjes, doillys, etiketten, labels, stempels.... dit moet duidelijk nog een plekje in een doosje krijgenEn nog een doos met lintjes, mijn andere doos met lintjes staan niet op de foto. Deze liggen nog thuis en had ik vergeten om mee te nemen naar mijn ouders. Maar dat ik een sorteerdoos waar alle lintjes op kleur in zitten.Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw opbergsysteem. Hoe heb jij je spulletjes georgansiseerd? Of is het een georganiseerde choas, net als bij mij??

Veel liefs,
 photo Signature Esther_zpsxenbltmo.gif

Geen opmerkingen:

Een reactie posten