woensdag 23 maart 2016

Hieperdepiep HOERA!!!


Vandaag is Femke jarig. Meid, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk nog heel veel jaartjes in goede gezondheid erbij. Femke is de eigenaresse van Kimya. En daarom had tiets, ons hoofd design team van Kimya wat leuks bedacht.

Allemaal hebben we een loonzakje gepimpt met een label erin. Waarin we onze wens voor Femke konden schrijven. Heel leuk om eens te maken. Ook omdat we allemaal wat anders hebben gemaakt.
Hieronder mijn creatie. Uiteindelijk word dit een mooi album!!


 
 Een zakje waar ik de flap vanaf heb gesneden. Een kraftzakje op de voorkant met daarin een verjaardagtekst die gestempeld is. Een paar leuke doilys, wat bloemen en bij jarig zijn horen slingers.
Dus op een kraft slinger Femke gestempeld. Hier en daar nog wat leuke wensen voor de jarige Femke.
 
 
In het zakje zitten 2 labels, hier hangen 2 kleinere labels met verjaardagswensen. Leuke lintjes erbij en je hebt een leuke pagina klaar voor het album.
 
 
Op de achterkant heb ik nog een etiket geplakt, en ook weer een tekststempel gebruikt.

 
Femke heeft dit album via de post ontvangen. Haar reactie weet ik nu nog niet op het moment van dit schrijven van de blog. Maaaarrrrrr.... ik weet zeker dat ze het totaal niet verwacht en super verrast zal zijn!!!
 
 
 
Mooi he, deze creatie zo. Een mooi album van alle teamleden. Femke, ik wens je een hele fijne dag!!
 
Dikke kus, Estherwoensdag 16 maart 2016

Baby tasje

Vandaag weer een leuk kadootje gemaakt om aan jullie te showen gemaakt van Kimya spulletjes.

Het is een kraft tasje met een venster erin geworden met een leuk label eraan en daarbij schattige leuke lintjes in bruine tintjes. Het kan heel simpel zijn, maar het is zo leuk om een simpel slabbetje in een leuk tasje te verpakken en het te geven.
En echt, het is echt niet moeilijk om te maken.


In het tasje zit een slabbetje, welke zelf gemaakt is door mijn moeder. Ja ik heb de creativiteit van haar meegekregen. Echt, er zijn ergere dingen om te krijgen hoor haha. Alleen is mijn moeder creatief met stof en naaimachines, ik dan weer niet. Maar zo leuk om een eigen gemaakt kadootje te geven aan een collega, die na een lange weg dan nu toch eindelijk in blijde verwachting is van een meisje. Wat ik nog niet wist toen ik dit maakte, vandaar de naturel kleurtjes.


Ik heb er dus een geschulpt rond kraft label aangemaakt. Hieronder zit een bruin bouclĂ© lintje, mijn favorietje. Je zult hem vast vaker in mijn projectjes gezien hebben. Op het label zit een tof etiket, en daaronder heb ik een klein stukje lint met "baby" geplakt. Nog een leuk nieuw lintje met vlindertjes of bloemetjes, daar zijn ze nog niet uit wat het nou eigenlijk is haha.  


Ook zit er nog een bindertje bij, je kent ze wel. Van die boterhamzak-dingetjes. Maar deze zijn zooooo veelzijdig, die moet je gewoon in huis hebben. Nog een leuke knijper en natuurlijk een schattig babyknoopje, een voetje.

Dit was het weer voor vandaag. Ik ga weer gauw verder met mijn volgende project. Ik hoop dat dat gaat lukken. Maar als het lukt, is het zeker de moeite waard om te komen kijken.
See you soon!!!
Liefs, Esther.
Hieronder nog de benodigdheden om dit zelf ook te kunnen maken.
https://kimya.nl/webshop/papieren-draagtas-bruin-18-x-8-x-19-cm-per-stuk-venster-p-4211.html Boucle, jute met fout steekje bruin 25 mm, per meter Kraft labels rond klein schulp bloem diameter 5 cm 5 stuks https://kimya.nl/webshop/natuurlintje-baby-taupe-12-mm-x-20-meter-p-11143.html  https://kimya.nl/webshop/houten-knijper-7-cm-naturel-10-stuks-p-8486.html https://kimya.nl/webshop/houten-knoop-voetje-2-x-13-cm-4-stuks-p-8834.html https://kimya.nl/webshop/bindertjes-zonder-tekst-25-stuks-p-8430.html https://kimya.nl/webshop/cremejute-met-wit-randje-vlinderbloem-15-mm-x-1-meter-p-15392.html