woensdag 25 januari 2017

Make en take theezakje


Snijd de flapjes van de loonzakjes af. Snijd de 2 loonzakjes dan af op 8 cm. 


Snijd een strookje cardstock van 6,4 cm x 3 cm en ril dit op 1 cm en 2 cm.
Snijd een stuk cardstock van 6,4 cm x 6 cm en ril dit op 2 cm en 3 cm. Op het breedste stukje teken je de hoekjes af en knip dit weg.


Op het kleine stukje cardstock plak je de twee loonzakjes vast aan de binnenkant van het strookje cardstock.

2 stukjes designpapier van 7,9 cm x 6,3 cm aftekenen om de ronding van het zakje vervolgens weg te knippen, dit gaat het makkelijkste door het papier in het zakje te schuiven en dan af te tekenen.


Het cardstock flapje in een zakje plakken.
LET OP: Plak dit tegen de achterkant aan van het loonzakje, anders past je theezakje er niet in!!

In het flapje een klein gaatje ponsen voor het touwtje. Op een stukje designpapier het kleine rondje ponsen en vastzetten m.b.v. de splitpen. Hierna plak je het designpapier op de voor en achterkant vast.

Versier naar eigen inzicht.
Hoop dat het zo duidelijk is, zo niet vragen staat vrij!!

Liefs,


 photo Signature Esther_zpsxenbltmo.gif

maandag 2 januari 2017

Snuffel snuffel

Op mijn blog vandaag weer een zelfgemaakte creatie. Ik heb deze gemaakt voor een zwangere vriendin. Ik heb het haken nog maar een paar weekjes geleden geleerd van mijn moeder. Inmiddels ben ik niet meer te stoppen haha.

Deze heb ik in een zakje gedaan, hieraan de bovenkant een doilly.
 photo Signature Esther_zpsxenbltmo.gif
Bruine zakjes 17 x 25 cm met print 25 stuks - Handmade  Baby lintje langwerpig, 22 mm x 1 meter, taupe Katoenlint multi ster mintgroen, 16 mm x 1 meter Rietjes mintgroen barok, per 25 stuks Veertjes, 2 kleuren met stippen, zwart/turquoiseblauw, per stuk  Etiket kraft, met liefde xxx, 20 stuks Jute touw 1 mm 1 draad creme circa 480 meter  Paper doilies 14 cm, wit, 40 stuks in pak