donderdag 9 augustus 2018

Aapie kijken...

Een gehaakt knuffeldoekje met een aapje...
Hoe leuk is dat om te geven.

Maar dat kan natuurlijk niet zomaar in een simpel cadeaupapiertje. Dus de kleur een beetje aangepast aan de kleuren van het geboortekaartje. Dan weet je zeker dat dat een goede kleur is haha. Legergroen... mooie kleur!!

Ik heb een tasje gepimpd met deze leuke kimya spulletjes.... zo tof!!


De naam is erop gestempeld door Yacinthe, 5 jaar. Het is namelijk ook een cadeautje van haar aan het kleine babybroertje van haar vriendje. Ze is hem ook zelf wezen brengen, zo schattig.


Maar op het krafttasje heb ik een doily geplakt. Hierop zit wat gaas, een lintje, een pergamijn zakje met pailletjes erin, een kraftlabel met een sticker erop. Een leuk hartje en een mooie tekst. Owjaaa.... en een bedeltje. Die horen eigenlijk op elke creatie!! 

Aan de bovenkant van het tasje nog 2 foute steekjes-lintjes met een klemmetje. Zo blijft je tasje mooi gesloten en kun je niet meteen zien wat erin zit.


Thanks for your visit!! Dank je wel.

Liefs, xx 
Etiket kraft, oh baby, 20 stuksKraft labels rond diameter 5 cm 5 stuksBulldog clips, klemmetjes, 30 mm, zilver, 6 stuksBedel, zilverkleurig, 23 mm, made with love in hartjeVersaMagic Dew Drop - Spanish OliveIdea-Ology Chipboard Quote Chips 58/PkgGeen opmerkingen:

Een reactie posten